Se incarca...

Politica de confidentialitate

Informatiile de orice natura furnizate de catre Cumparator Vanzatorului, vor ramane in proprietatea Vanzatorului.

 

Informatiile furnizate sunt pastrate in conditii de securitate si vor fi utilizate numai in scopul agreat de Cumparator in momentul colectarii lor, conform legilor in vigoare. 

 

Cumparatorul are posibilitatea sa modifice informatiile cu caracter personal prin accesarea sectiunii online "Contul meu".

 

Prin plasarea unei comenzi sau crearea unui cont, Cumparatorul isi exprima acordul sau pentru a primi mesaje comerciale electronice din partea Vanzatorului pe adresa de email furnizata. Cumparatorul va avea posibilitatea sa modifice ulterior adresa inregistrata si sa filtreze mesajele pe care va dori sa le primeasca in continuare din partea Cumparatorului.

 

Vanzatorul certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea Nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor, cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

 

Vanzatorul garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre Vanzatorul pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promotii, etc., numai cu acordul prealabil al clientului.

 

Conform cerintelor Legii Nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor, cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii Nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Vanzari Piese Auto SRL. are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dvs. ori o alta persoana. Scopurile colectarii datelor sunt: reclama, marketing si publicitate, precum si servicii de comunicatii electronice. Este necesar sa furnizati datele, acestea fiind necesare pentru comunicarile comerciale, livrarea produselor si emiterea documentelor fiscale. Tertii care au acces la date sunt: DPD, Fan Courier, Urgent, Mailchimp, Conectoo, Payu. Refuzul dumneavoastra determina imposibilitatea noastra de a va putea livra produsele.

 

Conform Legii Nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor*.

*Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la adresa de e-mail office@vanzaripieseauto.ro. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei.

 

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

 

Serverele pe care site-ul este gazduit sunt protejate de acces fizic si la distanta limitat, fiind instalate in incinte adecvate tehnic si din punct de vedere al securitatii. Depunem toate eforturile rezonabile, justificate comercial pentru a va proteja datele cu caracter personal colectate, analizam noile tehnologii in domeniu si atunci cand este cazul, le aplicam in vederea upgrade-ului sistemelor noastre de securitate. De asemenea, infrastructura hardware si software utilizata de   Vanzatorul , este periodic analizata in privinta securitatii.

 

Vanzatorul isi declina orice raspundere pentru continutul site-urilor la care aceasta pagina web face trimitere.

 

Vanzatorul isi rezerva dreptul de a modifica atat continutul, cat si structura site-ului in orice moment si fara nevoie de preaviz.

 

Orice incercare, de orice natura de modificare a imaginii si informatiilor din prezentul site www.vanzaripieseauto.ro, cu exceptia detinatorului sau legal – Vanzari Piese Auto SRL, fara acordul prealabil al Vanzari Piese Auto SRL., da dreptul unilateral si neechivoc ca Vanzari Piese Auto SRL. sa faca uz de toate prerogativele sale de a se adresa instantelor legale competente pentru sanctionarea acestor fapte.

 

Garantam securitatea si confidentialitatea datelor transmise prin sistemul informatic.

 

Furnizarea datelor personale nu implica nici o obligatie din partea utilizatorilor, iar acestia pot refuza furnizarea acestor date in orice circumstante si pot solicita oricand stergerea datelor personale din baza de date.

 

Vanzatorul va respecta informatiile confidentiale pe care le-ati furnizat si NU va vinde, NU va inchiria si NU va face barter cu listele de e-mailing ale clientilor sai.

 

Vanzatorul solicita nume, adrese de e-mail, numere de telefon, date de la clientii sai in scopul finalizarii comenzilor cat mai corect si rapid.

 

Ne rezervam dreptul de a anula comenzile incomplete sau facute fara informatii de baza ca telefon de contact.