Se incarca...

Livrarea produselor

Livrarea produselor se face atat fizic in magazinul nostru din Soseaua de Centura Nr 222, Pantelimon, Ilfov cat si prin serviciul de curier rapid.

Toate produsele vandute de magazinul nostru beneficiaza de factura fiscala si certificat de garantie.

Vanzatorul se obliga sa expedieze Cumparatorului produsele comandate la o adresa de livrare de pe teritoriul Romaniei. Comenzile vor fi livrate, conform contractului cu serviciul de curierat, in 24 de ore dupa confirmarea disponibilitatii produselor de catre unul din reprezentantii VanzariPieseAuto.ro

Atentie! Produsele de tip sticla nu se livreaza prin curier decat cu plata integrala a produsului in avans.

De mentionat faptul ca produsele vor fi trimise clientului dupa confirmarea platii, in cazul in care plata s-a efectuat prin OP.

Plata transportului se va efectua de catre cumparator conform planului tarifar al curierului, iar in cazul in care sunt km suplimentari, si implicit o suprataxa de transport, cumparatorul va fi anuntat si isi va da acordul pentru livrarea coletului.

In cazurile in care Cumparatorul nu este gasit la adresa de livrare mentionata, curierul il va contacta pentru a conveni detaliile unei noi livrari. Daca in termen de 7 zile calendaristice livrarea nu va fi incheiata, coletul va fi returnat Vanzatorului, care va anula comanda.

Daca termenele de expediere sau de livrare a comenzii nu pot fi respectate, Vanzatorul va anunta Cumparatorului termenul estimat pentru finalizarea livrarii. In cazul in care noul termen de livrare nu va fi acceptat de catre acesta, comanda va fi anulata.