Se incarca...

Cum comand

Modalitati de a plasa o comanda pe VanzariPieseAuto.ro

COMANDA SIMPLU SI RAPID: Tel: 0757 422 422

Ne-am straduit sa usuram cat mai mult procesul de cumparare pe site si sa obtinem un timp de livrare cat mai bun pentru ca masina ta sa fie gata de drum cat mai curand. Iti punem la dispozitie mai multe modalidati prin care sa trimiti o comanda.

In acelasi timp suntem constienti ca este foarte important sa cumperi piesa compatibila pentru masina ta. Tocmai din acest motiv la VanzariPieseAuto.ro fiecare comanda este complet asistata de un specialist care verifica compatibilitatea produselor comandate pe baza Numarului de Identificare cu ajutorul programelor specializate ale producatorilor auto.

1.Comanda Online

Comanda online ofera numeroase avantaje:

 • - control asupra procesului de cumparare

 • - vizibilitate asupra intregii oferte de produse

 • - posibilitate de comparare a produselor

 • - inregistrare istoric comenzi

 • - memorarea masinilor pentru care realizezi cumparaturi

 • - monitorizare a stadiului comenzilor

 • - comanda poate fi realizata oricand si la orice ora

 • - are prioritate la procesarea comenzilor

VARIANTA 1

O prima modalitate este sa selectati marca si modelul de masina care va intereseaza iar motorul nostru de cautare va afisa toate produsele compatibile. Din acestea, adaugati-le in cos pe cele de care aveti nevoie, apasand butonul „Adauga in cos”. Dupa aceasta, veti fi redirectionat la lista de produse adaugate in cos, de unde putei reveniti la produse, folosind butonul "Inapoi in magazin".

VARIANTA 2

O a doua varianta este sa va alegeti categoria de produse auto care va intereseaza si sa identificati din lista de piese auto, anvelope sau accesorii pe cele care sunt compatibile pentru masina pe care o detineti. De indata ce ati gasit produsul dorit, apasati butonul „Adauga in cos’’ si veti fi directionat catre lista de cumparaturi. De aici, fie va intoarceti in magazin pentru a continua cumparaturile, fie mergeti mai departe spre finalizarea comenzii.

Indiferent de varianta pentru care optezi, iti recomandam ca inainte de a adauga produse in cos, sa verifici ca ai selectat corect masina pentru care achizitionezi produsul

Odata aflat in punctul de a trimite comanda, poti lansa comanda imediat daca esti autentificat sau, in cazul in care nu esti logat dar ai cont, te poti autentifica in cateva secunde folosind sectiunea "Autentificare". Daca nu ai cont te poti inregistra daca selectezi optiunea "Client nou". Dupa ce ai parcurs toti acesti pasi apasa "Trimite comanda", iar in cel mai scurt timp vei fi contact de unul dintre operatorii nostri pentru a o confirma.

2.Comanda Telefonica

Poti comanda telefonic la numarul de telefon 0757 422 422 de Luni pana Vineri intre orele 08:00-16:30.

Ne comunici care sunt nevoile tale si in functie de complexitatea ofertei, un consultant de vanzari iti va prelua direct solicitarea si iti va comunica telefonic toate detaliile sau va pregati o oferta care iti va fi comunicata ulterior.

Prin complexitatea ofertei ne referim la:

 • - numarul de repere

 • - reperele greu de identificat

 • - tipurile de stoc: intern sau extern